Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Visschotel met kaas

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr kabeljauwfilet
citroensap
peper, zout
boter
250 schelpjes-macaroni of andere niet snelkokende macaroni
1 ui
1/4 liter tomatensap
peterselie
100 gr verse garnalen of een blikje garnalen
100-150 gr belegen geraspte kaas

Bereiden

Wrijf de vis in met zout, peper en citroensap.
Doe de rauwe macaroni in een ingevette ovenschaal (met deksel)
en leg de vis erop.
Snipper de ui heel fijn en fruit hem zachtjes in wat
boter.
Voeg het tomatensap toe en breng de saus aan de kook.
Knip de peterselie fijn en roer die bij de saus.
Schenk de saus over de vis, strooi de garnalen erover en
daaroverheen de kaas.
Schuif de schotel afgedekt in een hete oven van 200°C en
laat de vis in 45 minuten gaar worden.
Verwijder de laatste 15 minuten het deksel om de kaas te laten
kleuren.
Lekker met rauwkost.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Forel met witloof en gerookt spek
Kruidigevisschotel
Asperges met zeewolf en rivierkreeftjes
haring gemarineerd in tomatensaus
Cataplana II

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes